Publicerad den Lämna en kommentar

HDI Dune

Att skapa sitt eget filmbibliotek och lagra sina filmer digitalt är en dröm för många. Tyvärr är de färdiga lösningarna som står till buds mycket dyra. Vi har därför en längre tid sökt efter en lösning som är stabil och lättanvänd, för lite rimligare kostnad, och vi känner nu att vi har funnit en sådan.

Mediaspelare från fabrikatet HDI tillsammans med en extern lagring ger dig möjlighet att skapa ett riktigt snyggt och lättanvänt gränssnitt för dina filmer, som spelar 1080p/24 och de nya ljudformaten utan problem.

Filmer väljer man antingen från iPad/iPhone eller så bläddrar man enkelt med fjärrkontrollen bland alla filmcovers som visas snyggt på TVn/projektorn. Snyggt och lätthanterat för hela familjen.

Kontakta oss för mer information så berättar vi mer om hur man kan bygga upp ett system.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *