Publicerad den

Hamrammr på The Rock

Nu introducerar vi på The Rock ett nytt högtalarfabrikat i Sverige. Det kommer från norska Hamrammr (ham-ramm-er) och de har fått sitt namn från ett gammalt vikingaordspråk som betyder ungefär -En varelse som kan ta en annan (övernaturlig)varelses form och gå bärsarkagång. Ett passande namn till högtalare som för väldigt rimliga pengar kan spela ruskigt starkt och kontrollerat med en fantastisk dynamik. De är helt anpassade för baffelvägg och med en koaxial lösning och äkta kompressionsdriver i diskanten, som gör dem extremt lättdrivna, har de verkligen hittat helt rätt. Även deras subwoofer presterar riktigt bra för pengarna och slutsteget i den aktiva versionen kan dessutom driva ytterligare en likadan passiv bas vilket gör lösningen ännu mer prisvärd.

Vi har tagit in tre stycken av minsta LCR-modellen, Immersive 8_2, för demo samt en subwoofer som finns klart för provlyssning i butiken.

Produkter i webshop

Länk till tillverkarens site